Var kan man köpa ett billigt hemmagym?

Det beror lite på vad man menar med billigt, men hemmagym är ju inget som säljs lite över allt. För det mesta är det endast butiker med träningsredskap och träningsutrustning som säljer dem. Där gäller det att hålla koll på reor, kampanjer och nedsatta priser om man vill få tag på ett hemmagym billigt. Ibland kan man dock hitta hemmagym i stora butiker som säljer lite vad som helst, som exempelsvis Rusta och Överskottsbolaget.

Vill du däremot göra ett fynd gäller det att kolla upp andrahandsmarknaden. Begagnade billiga hemmagym på blocket och liknande sajter. Men innan du köper ett begagnat hemmagym behöver du i princip kolla upp precis samma saker som du skulle ha gjort om du köpte ett nytt hemmagym. Hur mycket vikt är det man kan använda? Vilka handtag finns? Vilka övningar kan man göra? Och mycket mer. Bara för att någon annan vill sälja sitt hemmagym betyder det inte att personen har tröttnat på det. Istället kan det till exempel vara för att det gymmet var för dåligt och gav för få träningsmöjligheter. Det ser man ofta på Blocket eftersom det allt som oftast bara är enkla billiga hemmagym som säljs där.

Har du tur kan du dock hitta ett bra hemmagym. Något som kostar 15 000 kr nytt kan du kanske hittar på blocket för 5-8000 om det är några år gammalt.

Tips! Gå till Sporttema.se och se om det har några hemmagym till nedsatta priser!